Huang Yinuo

When you pass your judgment toward me with angry eyes
you better know I don't give a f*ck what you thinkVirallisiin papereihin on nimen kohdalle kirjoitettu Huang Yinuo. Kanjeilla nimi kirjoitetaan 黄 諾, josta sukunimi Huang, 黄, tarkoittaa keltaista ja nimi Yinuo, 諾, tarkoittaa lupausta, luvata jotain. Ystävien ja perheen kesken häntä kutsutaan Yue ksi, joka puolestaan kirjoitetaan kanjeilla , joka puolestaan tarkoittaa kuuta. Yue syntyi 3. elokuuta 2001. Alkujaan hän on kotoisin Etelä-Kiinasta, mutta hänet adoptoitiin sieltä Amerikkaan Los Angelesiin jo vauvana. Yue varttui kahden isän perheessä muiden adoptiolasten kanssa, mutta muutti työn perässä Santa Verdeen nuorena.

Työn osalta Yue rekrytoitiin jo varhain töihin, minkä myötä hän löysi tiensä Santa Verdeen. Muutto tapahtui vasta koulusta valmistumisen jälkeen eikä Eden ollut vielä valmistunut. Työnkuva on naisella kattava, hän tekee tällä hetkellä hommaa tanssijana - joko ilman vaatteiden riisumista tai sen kanssa - viihdyttäjänä ja seuralaisena Edenin listoilla. Hän kulkee töissä kaikkialla taiteilijanimen Yara alla. Tällä hetkellä Yue on sinkku, kokeilunhaluinen bi-seksuaali enemmän miehiin kallistuen ja uskontokunnaltaan ateisti.

Maineelta Yue ei virallisesti asetu kenenkään puolelle. Asiakkaaksi hän ottaa juurikin sen, joka halutun summan maksaa eikä nainen kysele turhia asiakkaistaan. Vapaa-ajallaan Yue on melko huomaamaton ja tavallinen, mutta seurapiirien osalta naisesta liikkuu huhuja aivan kaikesta hänen näyttäydyttyä useidenkin miesten käsipuolessa juhlissa. Osa on hyvin räikeitä, osa spekulaatiota ja osa puhtaasti ilkeitä. Puheet ovat tuoneet Edenille lisää asiakkaita ja Yaran suosio kasvanut muiden paratiisin tyttöjen mukana.

Sometimes I miss my family very much
But then the whole chaos hits me like a freight train

Biologisista sukulaisistaan Yinuo ei ole koskaan edes halunnut selvittää mitään. Hänen osaltaan perhesuhteet katkesivat adoption tultua viralliseksi ja vanhempien tilille pudotessa kymppitonnin verran rahaa käytettäväksi. Ainoa jäljellä oleva merkki heistä on naisen nimi, jonka hän on säilyttänyt enemmän kunnioittaakseen etnistä taustaansa ja adoptiovanhempiaan kuin Kiinaan jääneitä biologisia vanhempiaan. Lisäksi on hän mieltynyt nimeen ja rakastaa etenkin etunimensä ja sen pohjalta syntyneen lempinimensä merkityksiä suuresti. Teini-iän uhmissaan hän harkitsi ja jopa kävi täyttämässä lomakkeet vaihtaakseen nimensä, mutta molemmat isät puhuivat Yuen ympäri sekä opettivat hyväksymään nimen, näkemään sen kauneuden. Adoptioperheen kohdalta voidaan puhua jo isosta porukasta. Avioliiton satamaan astuneet Ben ja Liam halusivat aina auttaa mahdollisimman paljon hädässä olevia ja ovat koko yhdessä olo aikansa toimineet yhteistyössä sosiaalitoimen kanssa. Lisäksi he ovat adoptoineet kuusi lasta kaikkien sijaiskodissa olleiden eksyneiden iselujen lisäksi. Perhettä ei ole voinut kutsua kuin monenkirjavaksi ja villiksi, koskaan ei ole ollut tylsiä hetkiä heidän talossaan. Moinen liikenne oli osasyy Yuellekin muuttaa vieraaseen kaupunkiin omilleen, saadakseen etäisyyttä ja omaa rauhaa itselleen.

Ben Andrew Johnson, 56, on suurella sydämellä varustettu mies, joka ei koskaan kokenut hyväksyntää seksuaalisen suuntautumisensa takia. Alkuun suunta oli enemmän alas kuin ylöspäin menneisyydessä, mutta tavattuaan ensimmäisen vakavan parisuhteensa ennen Liamia, löytyi elämälle viimein jalansijaa. Ben työskentelee kiinteistövälittäjänä McIntyre Corporationin alla ja tienaa kiitettävästi, mutta isossa ja vaihtuvassa perheessä menotkin ovat suuret. Mies rakastaa suuresti työtään ja etenkin elämäänsä apua tarvitsevien nuorten auttajana eikä luopuisi mistään. Benillä on yksi adoptiolapsi, Hillary, yhdessä exänsä kanssa, vaan eron vuoksi ei ole nähnyt tätä vuosiin. Liamin kanssa heillä on jo kuusi adoptoitua lasta.
Liam Maxwell Johnson, os. Miller, 46, on aviopuolisoaan rauhallisempi ja hillitympi persoona, joka omistaa pienen ja suositun ravintolan lähellä perheen kotia. Yue ikävöikin ehkä eniten isänsä kokkauksia yksin asuessa, vaikka on saanut omat oppinsa mestarilta vuosien varrella. Liam osaa lähes maagisen hyvin lukea muita ihmisiä ja heidän tunnetilojaan ja saa yleensä pariskunnasta ensimmäisenä otteen sijaislapsiin. Empaattinen ja nallekarhumainen mies rakastaa vahvasti eikä kukaan ole ainakaan kuullut, että hän osaisi vihata ketään. Hän ei tekisi pahaa kärpäsellekään ja se on talossa todistettu moneen kertaan. Liam on tarkka perinteistä ja pitää edelleen tiukasti kiinni kotona asuvan perheen yhteisestä sunnuntaipäivälliseltä. Kotoa pois muuttaneen perheen kohdalla hän vaatii puolestaan vähintään kerran kuussa vierailua ja viikottaista videopuhelua. Rakastettava persoona on juuri paras tuki epävakaille nuorille ja Yue on äärimmäisen ylpeä isistään heidän päämäärässään auttaa yksi nuori kerrallaan alkuun.

Adeline Diana Johnson, 28, saapui kuuden vanhana pariskunnan huomaan lähes suoraan kadulta huumekoukkuun uponneen äidin huomasta ja sai itselleen rakastavassa perheessä uuden mahdollisuuden. Abbyksi nimetty pieni tyttö oli alkuun hyvin haastava, mutta kasvoi sittemmin kaikkien rakastamaksi isosiskoksi, joka auttoi pääsemään alkuun ja hössötti kaikkien vauvana saapuneiden kanssa. Abby muutti aikanaan vanhempiensa naapuriin asumaan ja on sitä kautta ollut osana kaikkien talossa olevien lasten arkea sekä hänen luonaan ovat monet majoittuneetkin tilan tultua vastaan Johnsonien talossa. Nykyään Abby on naimisissa ja kaksosten äiti sekä työskentelee samassa firmassa Benin kanssa kiinteistövälittäjänä.
Michael Alex Gregorio Colombo, 25, on italialaistaustainen rasavilli nuori, joka nykyään kilpailee rallissa WRC-tasolla. Aina tilaisuuksien mukaan Mike virailee adoptiovanhempiensa kodissa, mutta meneväisenä tapauksena hän usein luistaa kerran kuukaudessa käynnistä ja soittaakin sen sijaan vielä useammin. Mike on varsinainen naistenmies, usein otsikoissa tempaustensa kanssa, mutta silti saavuttanut vakaan maineen rallin maailmassa apukuljettajana. Hän haaveilee tällä hetkellä kuljettajan urasta ja odottaa vielä omaa läpimurtoaan sen suhteen. Yuen kanssa he soittelevat usein myös ja Mike onkin ainoa, joka tietää totuuden siskonsa työkuvioista tehtyään kerran yllätysvisiitin tämän asunnolle. Moista luksusta kun ei high school valmistuneena noin vain saavuteta, oli Miken helppoa laskea yksi plus yksi yhteen.
Summer Rain Hilton, 17, Yinuon jälkeen perheeseen saapunut vuoden vanha lapsi kulki monien mutkien kautta Johnsonien luokse eivätkä Liam ja Ben vaihtaneet hänen kastettua nimeään vauvan äitiä kunnioittaakseen. Summer suorittaa tällä hetkellä viimeistä vuottaan high schoolissa ja haaveilee asianajajan urasta voidakseen hakeutua syyttäjänvirkaan aikanaan. Haaveet ovat kuitenkin vaihtuneet kuukausien aikana lennossa, joten varmuutta ei vielä ole, mihin suuntaan teini aikoo suunnata. Energinen ja elämänhaluinen Summer hurmaa nopeasti ihmiset eikä alun hankaluudet ole häntä koskaan vaivanneet. Hän aikoo joskus etsiä biologisen äitinsä ja on päättänyt viettävänsä vuoden kiertämällä Yhdysvaltoja töiden perässä ennen collegeen suuntaamista.
Frederick Angel Johnson, 13, on hurmaava, enkelimäinen kultakutri, joka tulee vanhempana aiheuttamaan harmaita hiuksia adoptiovanhemmilleen. Frediksi kutsuttu nuori poika on varsinainen vekkuli jekkuineen ja etenkin Summerin kanssa ovat jatkuvasti sodassa keskenään. Koulunkäynti ei ole millään muotoa Fredin suosikkipuuhaa, mutta väkisin poika yrittää saattaa opintoja eteenpäin jälki-istunnoista huolimatta. Millään muotoa Fred ei ole paha eikä myöskään ongelmatapaus, vaan enemmän hänellä vaikuttaa ADHD sekä lievä autismin kirjo keskittymistä moniin asioihin. Poika on suorastaan nero tietokoneiden kanssa ja osaisikin vaikka unissaan hakkeroida sekä koodata haluamaansa. Kujeileva nuori tulee vielä saavuttamaan suuria, vaikka biologisten vanhempien kaltoinkohtelu vielä usein varjostaa kolmen vanhana saapunutta poikaa. Terapia ja oikea lääkitys ovat kuitenkin auttaneet paljon ja lyhyen ajan sisään on Fred suorastaan lähtenyt kukoistamaan.
Simeon Connor McGalen, 12, on vasta kahden vuoden ajan asunut Johnsonien yhteisössä ja on vielä vaikeasti lähestyttävä. Ujo, hiljainen poika on irlantilaista verenperimää punaisine hiuksineen ja hyvin pisamaisine kasvoineen ja vanhempien väkivalta on arpeuttanut niin henkisesti kuin fyysisestikin lasta. Tähän mennessä vain Benin kanssa hieman läheisyyttä hakenut poika käy toistaiseksi kotikoulua masennuksen, ahdistuneisuuden ja paniikkikohtausten takia. Simeonin kanssa Liam ja Ben etenevät tällä hetkellä päivä kerrallaan ja toivovat pojan löytävän pian turvan heistä. Tällä hetkellä he eivät ole ottaneet vielä uusia sijaiskotilaisiakaan pojan herkkyyden vuoksi, mutta jahka tilanne tasaantuu aikovat he jälleen ojentaa auttavaa kättään.

Tokikin perheeseen on mahtunut myös valtava virta sijaislapsia, jotka ovat kukin olleet vaihtelevan ajan osana Yuen historiaa. Monien kanssa Ben ja Liam ovat edelleen yhteydessä ja osan kanssa Yuekin jopa viettää edelleen aikaa tunnesiteiden jäätyä yhteisestä ajasta. Sijaiskodin roolissa Johnsonit ovat tarjonneet välietappia nuorille, jotka harvemmin päätyvät adoptioon asti ikänsä osalta ja siten ajanjakso on voinut vaihdella muutamasta viikosta aina muutamaan vuoteen, mitä nuoret ovat saman katon alla viettäneet. Koskaan eivät nuoret ole joutuneet lähtemään tahtomattaan kuitenkaan, minkä johdosta he ovat voineet yrittää omilleen muuttoa ilman kiirettä sekä saaneet koulun loppuun, töitä ja rauhassa miettiä jatkoa high schoolin jälkeen täysi-ikäisyyden kanssa. Sijaislapsiin on mahtunut jos jonkinlaista persoonaa, menneisyyttä ja tapausta eikä jokaista kohtaamista Yue muistele lämmöllä lainkaan. Hän kannustaa ja tukee isiään jatkamaan hyvää työtään, mutta Yuen osalta hän ei kaipaa pyöröovimaista menoa, jossa monesti nukkui yönsä huoneensa ovi lukossa, lisänä aina tuolilla vahvistettuna.

My story will always belong to me
Yet still there is absolutely nothing to hide

Millään muotoa ei ole harvinaista länsimaalaisten adoptoida lasta Kiinasta, etenkin tyttölasta, joten Yinuon menneisyys ei ole kovinkaan eriskummallinen. Asetelma on siis lähtökohtaisesti hyvin tyypillinen tapaus, jossa köyhän maalaiskylän perhe saa esikoispojan sijasta tyttären ja päätyvät ratkaisuun hylätä lapsi toivoen seuraavan olevan poika. Suurempaa draamaa ei taustalta löydy eivätkä vanhemmatkaan ole koskaan yrittäneet lähestyä tytärtään mistään suunnasta vuosien varrella. Pieni vauva jätettiin lapsia eteenpäin adoptoivan luostarin portille pajukorissa vaaleanpunaiseen peittoon kiedottuna, johon oli hakaneulalla kiinnitetty lappu ja siihen oli kirjoitettuna Huang Yinuo. Porteille jätetty nyytti otettiin vastaan ja muutamassa kuukaudessa Yinuo oli yksi onnekkaista, joka sai itselleen perheen. Ben ja Liam olivat jo pidempään odottaneet uutta adoptiolasta ja omista käytänteistä poiketen päätyivät he etsimään ulkomailta Los Angelesin sijasta. Kuva pienestä vaaleanpunaisesta burritosta sulatti kerralla juuri naimisiin menneen pariskunnan sydämen ensi näkemältä ja viimeiset säästöt päätettiin käyttää pienen sielun pelastamiseen. Jopa kadunvarren naapurit halusivat auttaa ja keräsivät suosikkikaksikolleen pienen kolehdin kirkossa sekä kattavan ruokapaketin sijaiskoteja tarjoavalle perheelle. Ben ja Liam oli alusta asti tunnettu paikallisina hyväntekijöinä, jotka auttoivat hädässä olevia ilman odotuksia maksusta tai palveluksista, joten kerrankin naapurit saivat ojentaa auttavan käden syvästi lapseen rakastuneelle pariskunnalle. Yhteisön voiman avulla ei vienytkään kauaa, kun Liam jo oli ottanut viikon loman töistään sekä pakannut itsensä Kiinaan menevään lentokoneeseen. Lomamatkasta ei suinkaan voitu puhua koko reissun mennessä hakemaan pieni Yinuo luostarista ja vain viimeisen päivän hän kulki Shangaissa turistinähtävyyksiä pitääkseen yhden illan vapaan tulevasta vauva-arjesta. Samalla hän halusi antaa vauvalle edes pienen palan kotimaata, vaikka hän ei koskaan turistikierrosta tulisikaan muistamaan kuin kuvista katsoen. Paluu Los Angelesiin oli kivuton ja nopeasti isät oppivat Yinuon olevan äärimmäisen helppo lapsi - verraten siis molempien sen hetkiseen kokemukseen eri-ikäisistä adoptiolapsista. Tyttövauva oppi nopeasti päivän rytmin, ei juurikaan huutanut öisin ja oli muutenkin hiljainen, iloinen vauva. Yhtä nopeasti päivärytmin mukana oppi Yinuo myös isien olevan hyvin hemmottelevia kaikkia lapsia kohtaan ja pyrkivät tasapuolisesti jakamaan huomiota jokaiselle. Se ei suinkaan riippunut edes lapsikatraan suuruudesta, paikalla saattoi olla vain adoptiolasten kolmikko tai heidän lisäkseen kymmenenkin sijaislasta. Talosta ei koskaan puuttunut leluja, lapsille oli aina siistit ja puhtaat vaatteet ja joka sunnuntainen perhepäivällinen oli joskus varsinainen sirkusshow kaikille osapuolille. Aina välillä pariskunta päätti järjestää myös koko naapurustolle grillipäiviä, jolloin pihamaalle kokoontui useita perheitä nauttimaan yhdessäolosta kaikessa rauhassa. Yinuo kasvoi siis varsin perinteisessä amerikkalaisessa naapurustossa, jossa Ben ja Liam muodostivat lapsikatrasta hoitavan homopariskunnan roolin. Tokihan joka naapurustoon mahtuu myös omat Kareninsa, mutta heistä ei kaikeksi onneksi ollut sen suurempaa vaivaa Johnsonien taloudelle kuin kellekään muullekaan.

Edes varttuessa ei Yinuo koskaan aiheuttanut suurempia murheita adoptioisilleen. Hän oli pienestä pitäen hyvin rauhallinen ja keskittyi enemmän tarkkailemaan muita kuin avoimesti hakeutumaan kaikkien seuraan, hän osoitti olevansa älykäs jo varhaisessa vaiheessa eikä vaatinut koskaan vanhemmiltaan mitään ylenpalttista. Jo varhain Yue rakasti hyvin paljon erilaisia ongelmanratkaisupelejä ja -leikkejä ja kouluun siirtyessä hänelle annettiin kaikenlaisia tehtäväkirjoja jo varhain ratkottavaksi. Alkuun hänessä kuitenkin epäiltiin olevan jotain vialla, koska tyttölapsi ei puhunut sanaakaan. Kouluun siirtyessä opettajat olivat kummissaan asiasta, koska mikään ei fyysisesti ollut vialla ja kaikki merkit viittasivat lapsen olevan älykäs ja täysin kehittynyt. Syyksi paljastuikin ennen pitkää Yuen luonteenpiirre keskittyä ensin ottamaan asioista selvää ennen kuin hän ottaa suurempaa kontaktia kehenkään. Kotona ei ongelmia myöskään ollut koskaan ja Yue oli aina hyvin läheinen adoptiosisarustensa kanssa. Etenkin Mike ja Yue olivat varsinainen kauhukaksikko isäukoilleen. Yhdessä sisarukset saattoivat saada jos jonkinlaista päähänpistoa - yleensä Miken kehittelemänä - ja kävelyretket kauppaan, rotan metsästäminen kaduilta, hyönteisten tuominen taloon tai päiväunet jossain kaapin perällä aiheuttivat usein harmaita hiuksia niin Liamille kuin Benille. Tempaukset eivät suinkaan vähentyneet saaduista saarnoista huolimatta, mutta ennen pitkää kaksikko oppi edes ilmoittamaan mahdollisista katoamisistaan. Villimmästä puolestaan huolimatta Yinuo ei kuitenkaan koskaan ollut aivan niin päätön menoissaan kuin mitä Mike oli ja ansaitsi nopeasti adoptioisien luottamuksen vuosien varrella. Koulunkin edetessä hän oppi kuinka kommunikointi on osa sosiaalista kanssakäymistä vaikkei tarkoittaisikaan mitään suurempaa, mikä helpotti kummasti aina uuden opettajan kohdalla ikävuosien edetessä eikä jokainen kerta oltu lähtemässä hakemaan lääkäriltä tai kuraattorilta lausuntoa. Iän myötä Yinuo oppi myös vaativuutta ja etenkin huomion saaminen alkoi muodostua osaksi koulupäiviä. Hän ei enää vetäytynyt samalla tavalla kuoreensa vaan hankki ystäviä sekä pyöri vapaa-ajalla heidän kanssaan. Koulumenestys oli aina erinomaista eivätkä isät koskaan nähneet ongelmaa lastensa menemisissä niin kauan kuin velvollisuudet vain hoidettiin. Sijaislapsikatraiden kanssa hän ei juuri koskaan vaivautunut tekemään tuttavuutta ilman heidän aloitettaan, Yinuo oppi muutaman huonon kohtaamisen jälkeen varomaan kaikessa ja pitämään huoneensa oven aina lukossa ollessaan niin paikalla tai poissa kotoa. Koskaan ei mitään vakavampaa päässyt käymään, mutta jo läheltä piti -tilanteet opettivat nopeasti ja kertaalleen joutui Mike pieksemään sisarensa raiskausta yrittäneen pilveä nauttineen nuorukaisen suojellakseen Yueta.

High Schoolin aloitettua oli Yue päässyt jo nuoruuden tempauksiinkin mukaan, lähinnä Miken ohjeistamana, ja oppi myös perheen tilanteesta huomattavasti enemmän. Reissut ystävien kanssa saattoivat venyä pidempään yöhön ja ensimmäisiä kertoja alkoivat päihteetkin astua kuvaan mukaan. Yue haki entistä enemmän niin hyväksyntää kuin huomiotakin ympärillä olevilta ihmisiltä, minkä psykologia heijastaisi vahvasti taustalla olevan biologisten vanhempien hylkäämäksi tuleminen. Johnsoneja hän ei koskaan halveksunut tai vihannut sen vuoksi vaan oppi rakastamaan molempia isiään aiempaa syvemmin, minkä vuoksi ei 16 -vuotiaana päätynytkään ikinä vaihtamaan nimeään. Etenkin Benin kanssa he juttelivat pitkään ja Yue oppi ensimmäistä kertaa mitä nimi kiinalaisittain kanjeilla kirjoitettuna tarkoittaa sekä samoin he löysivät hänen lempinimensä. Kuuta tarkoittava Yue kolahti kerralla ja nopeasti se tarttui jopa ystävien huulille. Hän oppi myös samalla, ettei Johnsonien rahatilanne koskaan ollut hehkeä. Monet vaatteista ja leluista tulivat lahjoituksina tai kirpputoreilta, hyväntekeväisyydestä ja kuitenkaan rahatilanteen ei koskaan annettu näkyä lapsille asti. Yue päätti High Schoolin ensimmäisenä vuotena ojentaa oman auttavan kätensä tilanteeseen, helpottaen samalla omaa tilannettaan voidakseen shoppailla vapaammin ystäviensä kanssa, ja löysi töitä eräästä kahvilasta. Koulun jälkeen hän auttoi aina iltapäivään asti joko täyden viikon tai muutamana päivänä viikossa, joskus myös viikonloppuisin, tienaten itselleen säästöjä samalla kun alkoi hankkia enemmässä määrin itse vaatteitaan ja meikkejä. Joskus hän kävi kaupassakin tai toi kahvilasta ylijäämiä kotiin, vaikka isät aina yrittivätkin maksaa tyttärelleen takaisin tämän touhuja. Jos jotain näistä keskusteluista Liam ja Ben oppivat, niin rauhallisuudestaan ja hiljaisesta olemuksestaan huolimatta oli heidän aasialaissyntyinen tyttärensä myös uskomattoman jääräpäinen sekä löysi aina jonkin vasta-argumentin kumoamaan heidän yrityksensä. Yuen päivät olivat varsin kiireisiä, mutta siitä huolimatta tulevaisuus tuli pikakyydillä kohti ja viimeisen opiskeluvuoden häämöttäessä kahdeksantoistavuotispäivän lisäksi, ei Yue vieläkään täysin tiennyt mitä hän haluaisi isona olla - niin sanoen. Koko ikänsä hän oli harrastanut tanssia intohimoisesti, vaan ei koskaan niin innokkaasti että olisi kokenut haluavansa lähteä tavoittelemaan sitä ammattimielessä. Kahvilassa työskentely koettiin väliaikaisena ja opettavaisena, joten palvelualakaan ei juuri viehättänyt. Koulun opettajat ja opinto-ohjaajat alkoivat muodostaa paineita oppilailleen ja Yue sai huomata jopa ystäviensä tietävän sekä silloisen poikaystävänsä tietävän suuntansa. Paineen tunne kasvoi entisestään eikä perheen kiireisyys silloisten sijaislasten ja Summerin sekä Fredin saapuminen perheeseen olivat lisänneet menoa ja melskettä entisestään. Yue ei halunnut lähellekään aiheuttaa murheita isilleen, joten kaikessa hiljaisuudessa yritti hän itse pohtia ja selvittää mihin lähtisi elämäänsä viemään.

Jonkinmoinen ratkaisu ja monelta osin myös mahdollisuus uudenlaiseen elämään tarjoutui täysin yllättäen erään bisnesmiehen, Jefferson Elliot in muodossa. Los Angelesin tomuja jaloistaan pudottava mies oli juuri perustamassa Santa Verdeen uutta yökerhoa, jonka palvelut tähtäsivät tyydyttämään raharikkaiden tarpeita hyvin monella tasolla ja sen suoma palkka houkutti suunnattomasti aina vähällä elänyttä nuorta. Julkkisten ja varakkaiden menoa sivusta seuranneen Yuen silmissä tarjous oli äärimmäisen houkutteleva. Jopa työnkuva vaikutti naisenalun silmissä lähes ruhtinaalliselta, sillä vuosien varrella hän oli alkanut kaivata huomiota, hyväksyntää ja jopa palvontaa muilta aivan eri tavalla kuin lapsena. Hän halusi kokea olevansa haluttu, jonkun märkien unien kohde, tyydyttävä monella tasolla. Jefferson tarjosi tätä kaikkea jumissa olevalle Yuelle, joka oli löytänyt omaa seksuaalista haluaan eikä poikaystäväehdokkaat olleet juuri tuottaneet kaivattua hyvää oloa. Päätös ei tietenkään tapahtunut vielä alle 18 vuotta olevan Yuen osalta heti ja Jeffersonkin asetti aikaa valmistumiseen sekä syntymäpäivien ohitse jättäen mahdolliselle työntekijälleen käyntikorttinsa johon lisäsi vielä yksityisen numeronsa varmuuden vuoksi. Kortin musta väri ja kultainen teksti antoivat kuvan ylellisyydestä, hakutulokset puolestaan lupasivat sitä eikä Yue oikeastaan miettinyt asiaa montaa kertaa. Ratkaisu saattoi olla väliaikainen ja oiva askel eteenpäin, mutta syntymäpäivistään kuukauden päästä nainen pakkasi vähäiset tavaransa muuttaen Los Angelesista Santa Verdeen. Alkuun asumisratkaisuna toimi soluasunto muutaman muun Eden in työntekijän kanssa. Työporukasta muotoutui nopeasti tiivis yhteisö klubin alkuvaiheilla ja kilpailusta huolimatta olivat välit aina läheiset. He kaikki tiesivät ettei monikaan asia ollut heidän päätettävissään ja yhdessä Jeffersonin avulla alkoi kerho ottaa tuulta purjeisiinsa. Eden tarjosi asiakkailleen juuri sen mitä he etsivät: nuoria naisia ja miehiä täyttämään asiakkaan toiveet sekä antamaan heille rahaa vastaan hetken jumaluuden. Vähän kerrallaan toiminta laajeni ja monipuolistui edeten nykyiseen suosioonsa Santa Verden ja jopa lähikaupunkien keskuudessa. Los Angelesista ja Las Vegasista saattoivat rikkaat hakea illan huumansa, hetkensä paratiisissa Edenin uumenista. Yue löysi tästä kaikesta vapautta, kaipaamaansa palvontaa ja vähän kerrallaan myös materiaa, josta aiemmin elämässään oli saattanut vain haaveilla lehtikuvien kautta. Työ osoittautui koukuttavaksi ja kolmessa vuodessa hän on löytänyt tiensä kärkityttöjen joukkoon taiteilijanimen Yara alla.

Menneisyyden ryysyistä ruusuihin syöksy on omalta osaltaan saanut Yuen näkemään maailmaa monipuolisemmin. Soluasunto läheltä Edeniä vaihtui muutama kuukausi sitten ylempien kerroksien kerrostaloasuntoon alueella, josta aiemmin vain voitiin haaveilla. El Paraíso oli alueena jo ennen Edenin syntyä ja kattaa osakseen pääosin varakkaiden huoneistoasuntoja. Ei siis ole lainkaan harvinaista ettäkö joukkoon ei mahtuisi muutama rakastajattarenkin asumus tai kuten Yuen kohdalla niin asiakkaiden tarjoama lahja, josta ei suinkaan kieltäydytty. Eden ei kiellä työntekijöiltään juuri mitään, sillä kaikki on ennen pitkää vain klubin taskuihin takaisin asiakkaiden palatessa seuraamaan esityksiä ja hakiessa yksityisvierailuja tytöiltä. Monet siis ottavat asiakkaita vastaan myös vapaa-ajalla, ollen edelleen Edenin palkkalistoilla. Yue onkin saanut osakseen niin tanssijan, stripparin, seuralaisen kuin rakastajattarenkin roolit, vaikkei jälkimmäistä koe suoraan olevansa. Kuitenkin hän ottaa asiakkaita vastaan myös kotonaan klubin yksityistilojen lisäksi eikä suinkaan kieltäydy seksuaalisesta kanssakäymisestä, sillä saa samalla tyydytettyä omia tarpeitaan. Eikä hän myöskään kieltäydy lahjoista, joita monet koruista, osa vaatteista, auto sekä asunto muun muassa ovat. Kaiken kaikkiaan, tämän hetkinen tilanne on ollut varsin antelias, vaan miten tulevaisuus...?

Don't make any assumptions
Because you just can't judge a book by its cover

Päällisin puolin Yinuo voi näyttää useampaakin kasvoa, jotka kukin valikoituvat pääasiassa tilanteiden ja ihmisten mukaan. Yleensä naista kuvataan kuitenkin tyyneksi ja rauhalliseksi, joka ei päästä omia tunteitaan hallitsemaan itseään. Jo lapsesta asti on hän osannut lukea ihmisten tunnetiloja lähes pelottavan tarkasti, ennakoida sen muutoksia ja reagoida sen vaatimalla tavalla seurattuaan ihmisten toimia ja mikroeleitä kaikessa hiljaisuudessa. Samoin on hän lapsesta asti ollut alkuun varovainen ihmisten suhteen ja mieluummin katsonut kuin katunut toimiessaan eri tilanteissa. Ujous ei ole ehkä se kaikista odotettavin piirre henkilössä, joka tekee työkseen samaa kuin mitä Yue, mutta niin vain on naiselle kyseinen luonteenlaatu osunut kohdalle. Hän ei anna kyseisen osuuden vaikeuttaa elämäänsä työn osalta, vaikka vapaalla ollessaan se heijastuukin hyvin vahvasti sosiaalisissa tilanteissa. Töissä tavatessa Yue on täysin päinvastainen. Hän heittäytyy töihinsä täysillä ja heijastaa omaa toimintaansa aina asiakkaan mielialojen mukaisesti. Nainen piiloutuu luomansa työminän, Yaran, taakse täydellisesti eikä koe häpeää edes vaatteiden riisumisesta kaikkien nähtävillä joko yksityistilaisuudessa tai kaikkien nähden. Ilman ongelmaa hän asettuu asiakkaiden vierelle, syliin, koskettaa ja antaa koskettaa takaisin, leikkii, härnää... Työminän luominen ei ollut millään muotoa Yuelle edes haaste, sillä se tarjoaa huomiota hakevalle naiselle juuri sen kaiken etsityn, kaiken janotun. Yaran kengissä hän tuntee olevansa huomion keskipisteenä vaihteeksi eikä aina osa sijaislasten ja adoptiolasten massaa kaikesta saamastaan rakkaudesta huolimatta. Puhumatta Edenista saatavista tuloista, joihin mahtuu niin lähtöpalkka, saadut tipit, lahjat kuin kaikki muu ylimääräinen mitä asiakkaat tarjoavat suosikeilleen illan tai yksityisten tapaamisten aikana. On helppoa sanoa Yuesta muotoutuneen hyvin mukavuudenhaluinen ja jopa materialistinen harakka, joka ilahtuu timanttikaulanauhasta aivan yhtä paljon kuin ilahtuisi isäukkojensa valmistamasta selviytymis- ja ruokakassistakin hänen ajaessaan kuukausittain heitä tapaamaan. Jimmy Choon kengät, Chanelin tuoksut, desigmerkkien vaatteet... Ulkoisesti häntä voisi pitää äärimmäisen turhamaisena, ulkonäkökeskeisenä bimbona, jonka sugar daddyt tarjoavat helpon elämän lemmikilleen laukeamisen palkaksi tai terapeuttina olemisesta. Eikä kovinkaan usein Yinuo vaivaudu näkemyksiä muuttamaan ulkopuolisilta tai paljastamaan Yaran olevan vain kuori, jonka taakse piiloutua julmalta maailmalta. Jonkun päästessä näkemään molemmat puolet, voisi sanoa niiden jopa kolahtavan tietyllä tapaa yhteen, vaikka kyseessä onkin yin ja yang - kolikon kaksi eri puolta. Arjessa ujo sekä varovainen nuori, töissä vapautunut sekä itsevarma persoona. Kaiken tämän alta löytää kuitenkin jotain syvempää, jotain erilaisempaa eikä kaikki todellakaan ole aina sitä miltä näyttää ensisilmäyksellä tai edes päällisin puolin olevan. Yue avautuu todellisesta minästään usein muutaman hetken jälkeen, Yarana ollessaan hyvin harvoin. Hän erottaa tunnollisen tarkasti työt ja vapaan keskenään, vaikkei omaakaan säännöllistä ja kalenterissa kiveen hakattua aikataulua sen suhteen. Päivän ohjelmat voivat muuttua aamupäivän edetessä, mutta Yue on ehdoton yhdessä asiassa: hän ei tapaa ketään vain tunnin varoitusajalla, hän vaatii ilmoitusta vähintään puolta päivää aiemmin voidakseen suunnitella kalenterinsa uuteen uskoon kaikessa rauhassa. Hänessä on täydellisyyttä tavoitteleva puolensa alusta alkaen pelissä mukana, joka ei siedä rajuja muutoksia, virheitä itseltä ja joka suuntaa aina kohti parempaa jopa töissä ollessa. Hän on myös tarkka omasta asunnostaan eikä päästä ketään ovesta sisään ensimmäisellä tapaamisella. Etenkin asiakkaiden suhteen hän haluaa tavata useamman kerran ensin klubin tiloissa tai seurapiirien tapahtumissa saadakseen tuntuman henkilöön, oppiakseen tuntemaan tämän sytykkeitä oman turvallisuutensa takaamiseksi.

rauhallinen · huoliteltu · itsekäs · laskelmoiva · itsenäinen
perfektionisti · mukavuudenhaluinen · varovainen

Molempien kuorien, varovaisen Yuen ja itsevarman Yaran, alta löytää kuitenkin monimutkaisen persoonan, jossa yhdistyy molempien kuorien piirteet vielä useampaan muuhun. Yue on sekoitus itsekästä ja laskelmoivaa siinä missä rakastavaa ja luotettavaa persoonaa, joka rakastaa syvästi päästäessään jonkun pintaa syvemmälle. Millään muotoa häntä ei ole helppoa kuvata ja etenkin Edenissä aloittamisen jälkeen on kokonaisuus muuttunut haastavammaksi muodostaa. Yue on kuitenkin perheensä kanssa edelleen naurava, rakastava ja läheisyyttä kaipaava persoonansa, mutta samalla pinnan alta löytää shakkia pelaava nuori nainen, joka on päässyt kiinni parempaan elämään kohtalaisen helpoilla askeleilla. Palkintovaimon titteli ei häntä toki kiinnosta, mutta sugar daddyt tuntuvat houkuttelevalta eikä ainakaan vielä ole antanut tarvetta suunnata kohti collegen avaamia uramahdollisuuksia. Yue on opetellut pelaamaan korttinsa oikein asiakkaidensa kanssa ja tarjoamaan näille tyydytystä niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla pitäen samalla pelin mielenkiintoisena pitämällä kaiken aikaa välimatkaa asiakkaisiin. Etäisyyden pitäminen onnistuu helposti hänen leikitellessä osansa eikä koskaan ole liian helposti saatavilla. Hän ei suostu tapaamisiin yli-innokkaasti, eikä se aina onnistukaan suosion ollessa korkealla ja seuralaisen töiden viedessä oman osuutensa klubilla työskentelyn rinnalla. Yuen kalenteri on kohtalaisen täynnä ja samalla hän haluaa viettää aikaa myös ystäviensä kanssa vapailla, elää nuoruuttaan. Taktiikka on myös taannut lahjojen tasaisen virran, sillä lahjusten avulla monet haluavat uskoa Yuen olevan helpommin tavoiteltavissa ja uskollisuuden oletetaan aina olevan ostettavissa. Yue ei tätä uskomusta korjaa päästyään kaiken materialistisen makuun, muttei myöskään kannusta ketään lähettämään hänelle lahjoja. Hän elää käytännössä unelmaa, jonka saavuttaminen ja ylläpitäminen on ihmistuntemuksen hyödyntämistä ja nuoralla kävelyä. Asiakaskuntaan kuuluu laajalti monenlaista persoonaa, jonka suututtaminen ei ole millään muotoa viisasta. Kaikessa tässä naisen sisin on kuitenkin otollisessa asemassa. Yue on luonnostaan vahvan moraalin omaava henkilö, joka pitää lupauksista kiinni ja juoruaminen tai asioiden levittäminen ei tule häneltä luonnostaan. Varovaisuus edesauttaa tässä kaikessa ja laskelmoiva piirre puolestaan ohjaa myös yliajattelua. Nainen on usein käynyt mielessään kaikki mahdolliset tapahtumat, jotka voivat seurata asioita ja laskee nopeasti tilanteissa pyörivät uhat. Tunteiden lukemisen taito on auttanut häntä monessa ja niiden avulla hän on pystynyt kokoamaan myös ystäväpiirinsä. Läheisiään kohtaan hän on yhtä uskollinen kuin työtäänkin, mutta läheisten osalta he saavat myös kiintymyksen ja Yinuosta paljastuu suloinen, naurava ja jopa lapsenmielinenkin puoli. Hän rentoutuu huomattavasti ja sulautuu helpommin väkijoukkoon ollessaan puhtaasti aito ja jättäessään varovaisuutensa sivummalle. Aiempi hiljaisuus unohtuu hänen osallistuessa keskusteluihin innolla ja heittäytyessä tilanteisiin luonnollisesti. Hän suojelee leijonille uskollisesti läheisiään kaikessa ja kaikkea vastaan seisten näiden rinnalla niin sodassa kuin rakkaudessa.

Kuorensa alla Yue on myös tulinen, intohimoinen sielu, jolla on kyltymätön seksuaalinen nälkä. Nykyisen elämän järjestely on tuonut kaivattua tyydytystä naiselle hänen harrastaessa oman osansa yhden illan suhteita. Nykyiseltään hän ei hae elämäänsä parisuhteita, sillä kovinkaan moni ei hyväksyisi työkuvioiden järjestelyä eikä Yue koe olevansa valmis luopumaan saavuttamastaan. Tähän mennessä myöskään aiemmat parisuhteet eivät ole tarjonneet tyydytystä, jonka nykyinen vaihtelevuus on tarjonnut naiselle ja kyltymättömänä hän ei halua antaa itseään vain yhdelle ollakseen onneton elämäänsä. Monista tämä voi vaikuttaa pinnalliselta ja itsekkäältä, mutta juuri jälkimmäistä se on. Työkuviot ja elämäntilanne tarjoavat Yuelle täydellisen elämäntilanteen, jossa hän saa tyydytyksensä, hänellä on ystäviä ympärillään ja sen lisäksi hän tienaa riittävästi rahaa voidakseen lähettää sitä vanhemmilleen, sijoittaa oman osansa viisaasti ja ennen kaikkea kartuttaa kulujen lisäksi myös säästöjä. Niin pinnalliselta ja materialistelta kuin Yue vaikuttaakin on hän samalla myös älykäs ja ylläpitää kuukausittaista budjetointia. Vaikka kaukana siintävät tulevaisuuden suunnitelmat saattavatkin olla auki, on hän silti oppinut tekemään suunnitelmia nykyhetkeen pitäen tulevaisuutta silmälä. Laskelmoiva piirre heijastuu tässäkin ja taktisesti saa Yue monesti vapaailtojen aikana juomansa ilmaisena, jolloin säästöön jää kiitettävästi varoja. Samoin monet vaatteista hän saa niin töiden kuin asiakkaiden kautta alennuksilla, korut ovat lahjoituksia... Kokonaiskuvana Yue on monikerroksinen persoona, jonka sisin on suojattu. Hän on sekoitus niin epä- kuin itsevarmaakin, joka tietää oman arvonsa ja paikkansa maailmassa. Hänen tunteensa ovat syviä ja vahvoja syttyessään, uskollisuus ja luottamus taattuja, mutta niiden menettäminen on yhtä helppoa. Yue on persoona, joka sulkee elämästään ulos kokiessaan vääryyttä. Hän ei harrasta kostamista, vihaamista tai ylimääräistä draamaa. Jos petät Yuen, saat huomata pian olevasi käytännössä katsoen ventovieras hänen maailmassaan. Oli kyseessä asiakas tai läheinen, ei nainen näe tässä eroa. Asiakkaiden osalta hän antaa Edenin hoitaa tilanteet virallisia teitä pitkin, kun taas läheisten osalta hän tyytyy joko jättämään huomiotta tai viestin jäädessä lukematta estämään kokonaan. Hyvällä puoella pysyessä saa hänestä kuitenkin rakastavan leijonaemon läheisiinsä, joka rakastaa niin juhlimista kuin rauhallisia leffailtoja herkkujen ääressä. Yue ei ehkä tarjoa ystävilleen kaikkea rahallisesti, mutta hän on silti suojeleva ja lämmin persoona, joka antaa olkapäänsä itkuille ja tarttuu kirveeseen entisen kumppanin pettäessä. Läheistensä kanssa hän osaa heittää hiljaisuutensa nurkkaan ja voi olla joskus jopa porukan kovaäänisinkin ennen kuin ottaa tilanteisiin joskus etäisyyttä. Naisesta löytää tiivistettynä kaksi puolta, jotka kumpikin tietävät paikkansa. Yue on suloinen, lämmin ja voimakas leijona, joka osaa heittäytyä ja toimia tilanteissa. Yara puolestaan on laskelmoiva, itsevarma, vahva ja intohimoinen, joka tarjoaa asiakkailleen juuri sen, mitä nämä haluavat: kielletyn hedelmän Edenissä.

Even in dark there is a light
And my star is going to shine the brightest

Ulkonäön osalta Yinuo on kaunis, etenkin huoliteltuna silmiinpistävän näköinen. Pituutta naiselle on kertynyt reilun 160 senttimetriä, mikä vartalonmallin osalta saattaa usein olla monen silmissä hämmentävä. Korkojen kanssa voi myös hyvin huijata ja etenkin lavalla ollessa nähdään jaloissa välillä varsin tappavan näköisiäkin korkoja tuomassa esitykseen osansa. Kokonaisuutta Yuella kuvaa hoikka, sopusuhtainen ja keijukaismainen, jossa kasvojen suuret tummanruskeat silmät vetävät katseita puoleensa. Kasvot ovat malliltaan kapeat ja melko pienet verraten useimpiin aasialaisiin, jossa pieni pysty nenä, täyteläiset huulet ja suuret silmät vetävät puoleensa. Punertavan tummanruskeat hiukset ovat näyttävän tuuheat ja yltävät lapaluiden ylitse aaltoilevan kiharina ja paksuina. Kiiltävät hiukset ovat usein vapaat tai lähinnä löyhästi kiinni, jolloin suortuvat kehystävät kauniista muodoltaan pyöreitä kasvoja. Kaula on siro ja pitkä, jatkuen aina kapeisiin olkapäihin ja hyvin hoikkiin käsivarsiin. Naisen kädet ovat pienet ja sormet pitkät, näppärät. Rinnat hänellä ovat pienet, sopusuhtaiset muuhun kehoon nähden, ja vatsa litteä sekä kiinteä. Naisen lantionseutu on kapeahko jatkuen aina pitkältä näyttäviin jalkoihin. Yuen vartalo on hyvinkin timmissä ja hyvässä kunnossa johtuen viikkoihin mahtuvista treeneistä tanssin, joogan ja ilma-akrobatian muodossa. Hän ottaa työnsä ja siihen liittyvän aseman vakavasti, mikä käytännössä tarkoittaa ulkonäöstä huolehtimista. Edenin palkkalistoille kuuluu tytöille varattuna niin personal traineria kuin ravintoneuvojaakin, hierojien ja opettajien lisäksi, joten Jefferso Elliot on todella nähnyt vaivaa pitääkseen työntekijänsä kauniina, silmää miellyttävinä. Yuekin aloittaessaan kävi oman osansa ohjaustuokioissa ja hyödyntää edelleen heitä aina tarpeen mukaan, joten hänelle on koottuna ajankohtainen kunto-ohjelma sekä ohjeet ruokia koskien. Samoin hän sai hyvät ohjeet kuinka hyödyntää vaatteita, alusvaatteita ja meikkejä oikein sekä kattavat hoito-ohjeet pitääkseen ihonsa nuorekkaana. Näkyviä arpia ei Yuelle ole vuosien varrella kertynyt ja lävistysten osalta hän on hankkinut vain korviin yhdet reiät korvalehtiin. Pienessä uhmassaan hän hankki vuosi sitten hyvin pienen kuuta ja tähtiä esittävän tatuoinnin kutsumanimensä merkiksi aivan oikean lonkkaluun yläpuolelle. Tatuointi on helppo peittää, joten Elliot ei moisiin puutu.

Height: 163cm | Weight: 43kg | Shoe size: 35-37 | Clothing size: XS-M & 32-40

Vaatetus ja olemus Yuella on lähes poikkeuksetta edes jollain tasolla siisti sekä huoliteltu. Hän pitää erinomaista huolta ulkonäöstään ja on oppinut ammattilaisilta kuinka hyödyntää pukeutumistaan täydellisesti hyväkseen. Vaatteet eivät ole juurikaan tyylillisesti sidonnaisia, mutta olennaista niille on tuoda parhaita puolia esiin tai muuten saada hänet näyttämään hyvältä. Värit voivat vaihdella mustasta naisellisen hempeisiin pastellisävyihin tai kukkakuvioihin. Kuitenkin Yue on tarkka aina mihin tilanteeseen on menossa tai mitä on tapahtumassa, joten esimerkiksi töihin lähtiessään hän ei pue päälleen seksikästä mekkoa vaan hyödyntää usein farkkuja, shortseja ja toppeja. Asiakkaita kohdatessa hän saattaa pukea päälleen seksikästä ja paljastavaa, kotona ollessa hän saattaa olla jopa pelkissä alusvaatteissa ohuen aamutakin kera. Vapaalla ollessaan Yue harvoin silloinkaan aivan retuperällä on pitääkseen yllä tiettyä imagoa. Vain hyvin harvoin hän vetää päälleen collegetyyppistä, haalarimaisia tai ylisuuria paitoja ottaakseen edes rennosti. Vaikka asiakaskäynti tapahtuisi yllättäen, vaihtaa Yue aina vaatetta päälleen ennen kuin ottaa ketään vastaan, sillä se on osa Edenin imagoa ja sitä tulee suojella loppuun asti sopimukseen vedoten. Asusteet ja korut ovat yleisiä Yuella ja jaloissa hänellä on lähes aina jonkinmittaiset korkokengät täydentämään kokonaisuutta. Vaatteet ja asusteet ovat kaiken huipuksi yleensä merkkivaatteita aiempien kirppislöytöjen sijasta ja suoraan sanoen Yue on jäänyt ehkä jopa koukkuun tähän mahdollisuuteen, minkä työkuviot tarjoavat. Meikin puolesta Yue hyvin harvoin on täysin ilman. Yleensä hän ehostaa edes hieman silmiä ja huulia ennen mihinkään lähtöä, mutta asiakkaita ja töitä varten hän panostaa huomattavasti enemmän. Edenin tarjoamat opit ovat antaneet hyvän pohjan ja nainen oppi nopeasti luomaan kokonaisuuksia, jotka saavat hänet näyttämään houkuttelevalta sekä korostaa hänen parhaita puoliaan, joista juurikin silmät ja huulet ovat sitä.


ʚ Ajaa vuoden 2021 Audi R8 II urheilumallin autoa, väriltään se on räiskyvän punainen
ʚ Asuu kerrostaloasunnossa Santa Verden Southsidessa, lähellä Eastsiden ja Downtownin rajaa
ʚ Hyvin perso kaikelle kiiltävälle, kalliille ja designer-laadulle, kuin harakka konsanaan
ʚ Pienestä pitäen harrastanut tanssia, joka on auttanut hyvin suuresti Edenissä työskentelyä
ʚ Ei ole koskaan välittänyt onnellisista lopuista ja katsookin pääosin dokumentteja ja kauhua
ʚ Edeniin siirtyminen toi päihteet elämään mukaan, työajalla tosin täysin nollalinjaus
ʚ Viinapää kestää paremmin kuin monilla miehillä, mutta harvoin juo humalahakuisesti
ʚ Käyttää vähäisissä määrin piristäviä huumeita, yleensä kokaiinia, tai ekstaasia
ʚ Hyvin tarkka ruokavaliostaan, kokkaa pääosin itse, ja juo harvoin kauppojen limonaadejakaan
ʚ Harrastaa vapaa-ajalla shoppailua, pianonsoittoa, ilma-akrobatiaa ja käy usein tanssimassa itsekseen
faceclaim: Wang Yiren | pelaaja: kuurankukka

hahmo tehty peliin Santa Verde vuonna 2022
ensimmäinen peli 19.03.2022